Diyarbakır’da ‘Selahattin Demirtaş’ kuyruğu!

Diyarbakır’da ‘Selahattin Demirtaş’ kuyruğu!
 Muhabir
Yazar Yiğit Bener ve Başak Demirtaş, Diyarbakır’da Selahattin Demirtaş’ın ‘Arafa Düet’ kitabını imzaladı. Yoğun ilgi nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

AMİDA HABER - Yazar Yiğit Bener ile Edirne cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın birlikte kaleme aldıkları ‘Arafta Düet’ isimli roman 5 Temmuz tarihinde Dipnot Yayınları’nda çıkmıştı.

Edirne’den sonra Diyarbakır'da söyleyişi

Yazar Yiğit Bener ile Başak Demirtaş, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde bulunan DİTAV’da, Demirtaş’ın kitaplarını imzaladı. Diyarbakırlı vatandaşların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Yüzlerce kitap imzalayan Başak Demirtaş bol bol fotoğraf çektirdi.

ara-2.jpg

‘Demirtaş’ın kentinde olmak güzel’

Amida Haber’e konuşan yazar Yiğit Bener, Diyarbakır’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Bener şunları söyledi, “Selahattin Demirtaş’ın kentinde olmak güzel bir duygu. Kitabımızı burada imzalamak çok büyük bir keyif olacak benim için. Selahattin beyin eşi Başak Demirtaş ile birlikte kitapları imzalamak ayrı bir keyif. Umarım en kısa zamanda Selahattin’in de katılımıyla birlikte kitapları imzalarız” dedi.

ara-fotograf.jpeg

Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ise şunları söyledi:

“Hepiniz hoş geldiniz. Selahattin’in hepinize selamları ve sevgileri vardı. Selahattin beni ve bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Bu kitapla çok değişik ve acayip bir şey yaptı. Sanırım Türkiye’de bir ilk. Bunu yazmaya karar verdiğinde çok şaşırmıştım. Ama sonra gördüm ki çok değişik ve orijinal bir şey çıktı ortaya.”

Öte yandan önümüzdeki günlerde de Van, Mardin, İzmir, İstanbul ve Ankara’da da imza günleri yapılması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.