Diyarbakır’da ünlü sanatçı söyledi, işçileri oynadı!

Diyarbakır’da ünlü sanatçı söyledi, işçileri oynadı!
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterin Türkiye’nin en büyük ihracat yapan firmaları arasında yer alan Ünteks, çalışanlarına müzik ziyafeti yaşattı.

AMİDA HABER- Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ünteks Grup, çalışanları için moral etkinliği düzenledi. OSB 3’üncü etapta 65 bin metresi kapalı, toplamda 203 bin metrekare alanda faaliyet gösteren Ünteks, bugün işçileri için bir ilke imza atarak bahar şenliği etkinliği düzenledi.

Xece söyledi, işçiler oynadı

konser1.jpg

Üretim yapılan fabrikanın bahçesinde kurulan platformda sahne alan Kürt sanatçı Xece, söylediği Kürtçe şarkılarla işçilerin beğenisini aldı.

Kerim ve Edip Ünver kardeşlerin başında bulunduğu Ünteks grup, Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu içinde yer alıyor. Fabrika’da yaklaşık 500 kişi istihdam ediliyor.

Ünver: Ünteks 3 bin kişilik bir ailedir

konser2.jpg

Etkinlikte bir konuşma yapan Ünteks Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ünver, “Ünteks’in bu aşamaya gelmesinde çalışanların emeği belirleyici olmuştur. Ünteks 5 kişilik yönetim kurulundan oluşan bir firma değil, 3 bin çalışanı ile büyük bir ailedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum