Halil Ergün 43 yıl sonra Diyarbakır'da

Halil Ergün 43 yıl sonra Diyarbakır'da

Kaynak:Zelal Sinayiç

1981 yılında çekilen Yılmaz Güney’in “Yol” filmi için Diyarbakır’a gelen Halil Ergün, 44 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül’ün çektiği dizi için kente gelecek.

AMİDA HABER – Daha önce bir çok dizinin çekildiği Diyarbakır, bu yıl Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Güzel Aşklar Diyarı” isimli diziye ev sahipliği yapacak. Yönetmen koltuğunda Diyarbakırlı oyuncu, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu, Güzel Aşklar Diyarı'nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlendi. Kanal D’de yayınlanması beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

guzel-asklar.jpeg

Halil Ergün 43 yıl sonra geliyor

Usta oyuncu Halil Ergün, 1981 yılında çekimi yapılan Yılmaz Güney’in “Yol” filmi için Diyarbakır’a gelmişti. Ergün, Yol filminde, Diyarbakır’da yaşayan Mehmet Salih rolüne hayat vermişti.

‘Narin’ unutulmadı

Diziden ilk kez bir ön izleme sahnesi yayınlanırken, video, Kanal D'nin sosyal medya hesaplarından "Hayat narin bir çiçek… Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor." notuyla paylaşıldı. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Kaya'nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca Kıraç'ın yorumladığı "Zeynebim" türküsü de izleyiciyi duygulandırdı.

guzel-asklar1.jpeg

Oyuncu kadrosu

Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum