Ilgaz Savcı öldü mü?

Ilgaz Savcı öldü mü?
Türkiye kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 62. bölümüne kilitlendi. Herkesin merak ettiği tek soru ise, Ilgaz Savcı öldü mü, neden öldü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?. Tüm gelişmeleri sizin için derledik.

AMİDA HABER- Türkiye bu akşam Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisine kilitlendi. Sevilen dizi Yargı 62 bölümdür ekranlarda seyircisi ile buluşuyor. Bu bölümde hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Ceylin ve Ilgaz’ın başrol oynadığı dizinin 30 Nisan 2023 tarihinde yayınlanan 62. bölümünde Ilgaz Savcı, vekaleten göreve gelen başsavcı Turgut Ali tarafından sırtından vuruldu. Seyirci ise Kaan Urgancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. İzleyicilerin merak ettiği tek soru Ilgaz Savcı öldü mü, neden öldü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Savcı Ilgaz diziden ayrıldı mı?

Turgut Ali tarafından vurulan Ilgaz savcı, işbirlikçisi Ömer tarafından da konteynere atıldı. Eren baş komiser ise Ilgaz'ın telefonundan Ömer'in attığı mesaj sayesinde buldu. Peki, Ilgaz Savcı öldü mü, neden öldü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Ilgaz Savcı öldü mü?

Turgut Ali'nin yanlış yola sapmasıyla başlayan hikaye, Ilgaz'ın vurulmasıyla daha da gündem oldu. Rüşvet almasının nedenini açıklayan Turgut Ali, Ilgaz'ın kendisine merhamet edip ikinci bir şans daha vermesini sindiremedi. Ilgaz arkasını dönmesiyle birlikte Turgut Ali, Ilgaz'ın sırtına iki el ateş etti.

Ilgaz nerede?

Ömer ise olay yerine gelip Turgut Ali'yi adliyeye gönderdi. Hiçbir şey olmamış gibi davranmasını istedi. Ömer, Ilgaz'ı bir çöp konteynere atmadan önce Ilgaz'ın ağzından ve Ilgaz'ın telefonundan Eren'e mesaj attı. Olay yerine giden Eren, Ilgaz'ı çöp konteynerinde buldu. Sağlık ekiplerine haber veren Eren, Ilgaz'ı hastaneye yetiştirmeye çalıştı.

Telefona gelen mesaja istinaden Eren, Ceylin'i ofisinde yakaladı ve gözaltına aldı. Ceylin'in elindeki kanlı bıçak ise Gökhan'a aitti. Ilgaz hastaneye yetiştirilmeye çalışırken yolda hayatını kaybetti.

Ilgaz ölmedi?

İddiaya Ilgaz ambulansla hastaneye götürülürken, canlandı. Kimsenin bu durumu öğrenmemesi için Komiser Eren dışında bu bilgiyi bilen yok. Ilgaz’ın suçluları yakalamak için rol icabı öldüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.