Ressam çift tablolarını köy meydanında satışa çıkardı

Ressam çift tablolarını köy meydanında satışa çıkardı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bir köyde öğretmenlik yapan, aynı zamanda resimle ilgilenen çift, köy meydanında sergi açarak tablolarını satışa çıkardı.

AMİDA HABER - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Kavaklı köyünde yaşayan öğretmen Elif ile Mesut Özdemir isimli ressam çift, daha önce yaptıkları resimleri köy meydanında sergiledi.

ressim-sergisi1.jpg

Geçtiğimiz dönemlerde Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi bünyesinde sergi açan çift, köy meydanında açtıkları sergide 20 tabloyu 5 ile 10 bin lira arasında satışa çıkardı. Ressam çift başka yerlerde de sergi açmak istediklerini dile getirdi.

ressim-sergisi44.jpg

Tablolar 5 ile 10 bin lira

Elif Özdemir, "Köyümüzde eşimle beraber yaptığımız resimleri sergiledik. Daha önce Doğubeyazıt ilçesinde sergi açmıştık, şimdi kendi köyümüzde açtık. Çok güzel geçti. 5 ile 10 bin lira arasında satışını yapıyoruz" dedi.

ressim-sergisi3.jpg

Mesut Özdemir ise, ''Köyümüzdeki okulda bu faaliyeti yaptık, resimlerimizi tanıttık. Yetkililerimize seslenmek istiyorum, başka bölgelerde de bunları sergilemek istiyoruz" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.