Toplumu ikiye bölen aşk dizisinin yasaklanması için kampanya başlatıldı

Toplumu ikiye bölen aşk dizisinin yasaklanması için kampanya başlatıldı
38 yaşında evli bir kadınla 18 yaşındaki erkek arasındaki aşk hikayesini anlatan Ru dizisinin yasaklanması için kampanya başlatıldı.

AMİDA HABER - Gain platformunda yayınlanan ve başrollerinde Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı Ru dizisi 38 yaşında evli bir kadınla 18 yaşında genç bir adamın hikayesini aktarıyor. Dizide anlatılan hikayede kadın ve erkeğin yaş farkı tepkiye neden oldu. Sosyal medyadan bazı hesaplar, “Ru Dizisi Yasaklansın” hasthagi ile kampanya başlattı.

Ru dizisinin konusu nedir?

Medyapım imzası ile çekilen dizinin başrollerinde Meryem Uzerli ile Burak Akgül rol alıyor. Dizide aralarında 20 yaş fark olan ve kadının evli olduğu tutkulu ancak imkansız bir aşk hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Bahadır Karataş ile Burak Çaldır'ın yaptığı Ru dizisinin senaryosunu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak yazdı. Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan üstlendi.

ru-gain-meryem-uzerli.jpg

Ru dizisi nerede çekiliyor?

Meryem Uzerli’nin Reyyan, Burak Akgül’ün ise Uzer karakterine hayat verdiği dizide karakterlerin başından geçenler ekrana taşınıyor. Dizinin bazı sahneleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Ru dizisi İzmir'in Urla ilçesinde çekiliyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.