Ünlü şarkıcıdan itiraf: Sevdiğim Diyarbakırlı halasının kızı ile evlendi

Ünlü şarkıcıdan itiraf: Sevdiğim Diyarbakırlı halasının kızı ile evlendi
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde düzenlenen festivalde konuşan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir yıllar önce birlikte olduğu Diyarbakırlı sevgilisiyle ilgili ilk kez bir itirafta bulundu.

AMİDA HABER- Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ndeki 3 bin 400 rakamlı Sat Buzul Gölleri geçtiğimiz hafta sonu bir festivale ev sahipliği yapmıştı. Hakkari Valiliğinin organize ettiği 5. Cilo Fest ile kültür, sanat ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapmıştı. Etkinliğin son gününde ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Kandemir’den yıllar sonra itiraf

Binlerce kişinin katıldığı konser etkinliği öncesi Kandemir yıllar önce birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili ilk kez bir itirafta bulundu.

'Halasının kızı ile nişanlandı'

Tuğçe Kandemir konser öncesi, “Bir Diyarbakırlıya aşık oldum. Sona o beni sevmediğini söyledi ve ayrılmak istedi. Yani bir doğuluyu sevmek ne demek çok iyi bilirim. Onları sevdiğiniz zaman tam, sevmediğiniz zaman ise sevmiyorsunuz. İşte zaman sonra ondan ayrıldığımda gittim eve salonun ortasına çantamı fırlattım, oturdum masanın başına önümde bir kalem bir kağıt, silgi bile yok hocam. Hiç kimseyi silmeye ihtiyaç duymadım. Gitmek isteyenler çatır çatır gitti. Ama geçen öğrendim ki halasının kızı ile nişanlanmış. Sonra evlendiler sanırım. Yıkılmamak elde değil hocam. Olsun giden gittiği yeri mutlu etsin kalan sağlar bizimdir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.