Ak Parti’den erken seçim açıklaması: Milletin iradesi tecelli etsin

Ak Parti’den erken seçim açıklaması: Milletin iradesi tecelli etsin
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den erken seçim açıklaması geldi. Kandemir, ” İstiyoruz ki bu iş hazirana kalmasın. Hazirandan önce, bayram sonrası seçime gidelim, sandık milletimizin önüne gelsin, milletimizin iradesi tecelli etsin” dedi.

AMİDA HABER- Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerin erkene alınması için çalışmalar sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kandemir, seçimin ne zaman yapılacağına ilişkin soruya, seçimlerin tarihinin belli olduğunu ancak birkaç gerekçeyle güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Bayram sonrası seçime gidelim

Kandemir şöyle konuştu, ”Millet sandığa gitsin, hangi partiye, adaya oy verecekse gönül rahatlığıyla versin. Biz, seçime katılımıyla övünen bir ülkeyiz. Avrupa’da seçime katılımın en yüksek olduğu ülkelerden bir tanesiyiz. Dolayısıyla bunu muhafaza edelim istiyoruz. Burada konuşulan tarihler var. Bu tarihlerden bir tanesi Cumhurbaşkanı’mız karar aldıktan 60 gün sonra seçime gidilecek şekilde değerlendirilebilir. Yani bu tarihlerin hepsi hem parti içerisinde konuşuluyor hem Cumhur İttifakı olarak değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Karşılıklı heyetler değerlendirmelerini yaptıktan sonra, bu değerlendirmeler genel başkanlara iletilecek. Ama istiyoruz ki bu iş hazirana kalmasın, hazirandan önce, bayram sonrası inşallah seçime gidelim, sandık milletimizin önüne gelsin, milletimizin iradesi tecelli etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.