Altılı masa devrilecek mi?

Altılı masa devrilecek mi?

Altılı masa toplantısının ardından kulisler hareketlendi. Masada Kemal Kılıçdaroğlu isminin ağırlık basması İYİ Partili bazı kurmayları rahatsız etti. İYİ Partili Erhan Usta, “Toplantıda bir isim üzerinde uzlaşılmadı” açıklaması yaptı.

AMİDA HABER- Altılı masanın adayı kim olacak?. Türkiye siyaseti bu soruya cevap arıyor. Altılı masa birleşenleri 6 Mart tarihinde adayını açıklıyor. Kulislerde adayın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi ağır basıyor. Ancak İYİ Parti’nin CHP liderine yeşil ışık yakmadığı belirtiliyor.

İYİ Parti karşı çıkıyor

İYİ Parti Grup Başkan vekili Erhan Usta, altılı masa adayının kim olacağına dair açıklamalarda bulundu. Usta, altılı masanın son toplantısında cumhurbaşkanı adayı üzerinde bir mutabakat sağlanmadığını söyledi. Usta şunları söyledi, “İsimler konuşulmuş ama bir isim üstünde uzlaşılmamış diye düşünüyorum. İsim havuzu oluşmuş olabilir. Bence yöntem konusunda uzlaşıldı. Bireysel görüşümü söylüyorum, ortak bir isim üzerinde kesin mutabakata varılsaydı bu artık söylenirdi. Böyle cümleler kurmaya gerek kalmazdı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.