Bahçeli: Can Atalay konusu tamamıyla kapanmıştır

Bahçeli: Can Atalay konusu tamamıyla kapanmıştır

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki kavgayla ilgili “Can Atalay konusu tamamıyla kapanmıştır. DEM’lenmiş CHP’nin maskesi bir kez daha düşmüştür” dedi.

AMİDA HABER - MHP Lideri Bahçeli, TİP’ten milletvekili seçilen Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi ile ilgili olarak olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan olaylara ilişkin X hesabından paylaşımda bulundu.

2024/06/04/devlet-bahceliii.webp

Genel kurulda yaşananların üzücü olduğunu belirten Bahçeli, “Hakkında kesinleşmiş mahkumiyet kararı olmasına rağmen TİP’li Can Atalay’ı cezaevinden çıkarıp Meclis’e taşımak isteyen siyasi provokasyon mekanizması bütün tahrik ve tertibiyle ortalığı karıştırmıştır. Kürsü masuniyetini maksatlı ve marazi şekilde çarpıtan TİP’in devlet ve millet muhalifi bir milletvekilinin nefret saçan sivri sözleri tansiyonu kanama noktasına kadar çıkarmıştır” dedi.

2024/06/11/bahceli-devlet.jpg

‘CHP’nin maskesi bir kez daha düşmüştür’

MHP’nin Can Atalay meselesinin görüşüldüğü Meclis oturumuna katılmadığını hatırlatan Bahçeli şunları ifade etti: “Nitekim Can Atalay konusu tamamıyla kapanmıştır. DEM’lenmiş CHP’nin maskesi bir kez daha düşmüştür. Anayasa’ya aykırı işlem tesis eden, kendi içtihatlarını hiçe sayan Anayasa Mahkemesi’nin laçkalaşmış hak ihlali kararı Türk milletinin iradesiyle çöpe atılmış, kanunsuzluğa geçit verilmemiştir. Çünkü DEM’lenmiş CHP’nin, marjinalleşmiş TİP’in, PKK aparatlarının, Türkiye ve Türk milleti aleyhine periyodik kararlar alan Anayasa Mahkemesi’nin nasıl bir tezgahın faili olduklarının apaçık deşifresi görülsün istenmiştir” ifadelerine yer verdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.