Buldan iddialı konuştu: Diyarbakır’da 12-0 yapacağız

Buldan iddialı konuştu: Diyarbakır’da 12-0 yapacağız
Diyarbakır’da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan iddialı konuştu. Buldan, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde 12-0 yapacaklarını söyledi.

AMİDA HABER- Halkların Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Diyarbakır'da Kadın Seçim Bürosunun açılışına katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan Buldan 14 Mayıs tarihide yapılacak seçimlere işaret etti.

pervin-buldan-secim.jpg

Seçimde gerekli cevabı vereceklerini kaydeden Buldan, “HDP’den de, kadınlardan da korkmalarının nedenini biliyoruz ve anlıyoruz. 14 Mayıs tarihinde bir kez daha iktidar olmak için parlamentonun çoğunluğunu ele geçirmek için her türlü hileyi her türlü kumpası hukuksuzluğu yapacaklar ama biz engel olacağız. Buna izin vermeyeceğiz. Sevgili arkadaşlarım; bu dönem 12-0 yapacağız, 12-0 yapacak şekilde hazırlıklarımızı yapacağız. Biz adresimizi belirledik. Kürtlerin de, kadınların da bu seçime birlikte girdiğimiz ittifakların da adresi Yeşil Sol Parti’dir. Bunu hiç kimse unutmasın. Adresimiz belli, rotamız belli. Adresimiz Yeşil Sol, rotamız Yeşil Sol” ifadelerini kullandı.

Buldan son olarak, “Diyarbakır bizim kalemiz, 12-0 yapmaya hazır mısınız? Eşit temsiliyeti parlamentoya taşımak için hazır mısınız? Eşit temsiliyetten taviz vermeyeceğimizi herkes bilsin. Yolumuz açık olsun, başarılar.”

Konuşmaların ardından kadın seçim bürosu, zılgıt ve alkışlar eşliğinde açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.