CHP lideri Özgür Özel erken seçim için net tarih verdi!

CHP lideri Özgür Özel erken seçim için net tarih verdi!
Son dakika: Erken seçim tartışmalarına ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Türkiye’de insanların yarısı erken seçim istiyor” dedi. Özel erken seçim için gönlünden geçen tarihi de açıkladı.

AMİDA HABER- Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel erken seçim tartışmalarına bir kez daha kapıyı açık bıraktı.

ozgur-ozel1.jpg

'Bu sese kulak vereceğiz'

31 Mart yerel seçimlerinden sonra erken seçim çağrısı yapmayacağını dile getirdiğini hatırlatan Özel, “Aldığımız destek ve kredinin farkındayız. Erken seçimi halk ister. 4 aydır üst üste yapılan anketlerde CHP birinci parti çıkıyor. Her ay bu talep daha da artıyor ve bu sesi daha fazla duyuyoruz. Erken seçim isteyip istemeyenlerin sayısı artıyor. Türkiye toplumunun yarısı erken seçim istiyor. Talep arttığı müddetçe bu sese kulak vereceğiz. Teknik olarak iktidar istemeden erken seçim istemek mümkün değil” dedi.

2024/06/11/erdogan-chp-ozel-gorusme-genel-merkez.jpg

‘Gelecek ay olsun isterim’

CHP lideri şöyle devam etti, “Ekonomi bu kadar kötüye giderken asgari ücrete zam yapmazsanız. Esnafı duymaz, para yok derken yandaşlar vergi ödemezse bıçak kemiğe dayanır. Değerlendirmem şudur; bence yıl tamamlanmaz. 1,5 yıl sonra erken seçimi olası görüyorum. Ben erken seçim ister miyim? Gelecek ay olsun isterim. Kimse muhalefetten yumuşama beklemesin” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.