DEM Parti Japonya’da

DEM Parti Japonya’da
DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ile Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun Parlak’ın üç gün önce başlattığı Japonya ziyareti devam ediyor.

AMİDA HABER – DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ve Hakkari Milletvekili Vezir Parlak, bir dizi temasta bulunmak üzere Japonya’da bulunuyor. Temaslarında Japonya Parlamentosu İnsan Hakları Komisyonu üyelerini ziyaret eden DEM Parti vekilleri, Japonya Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile de bir araya geldi. Görüşmelerde DEM Parti’nin siyasi amaçları anlatıldı, ve Kürt sorunu ile ilgili bilgi de verildi.

Kürdistan Dostluk Derneği’ni ziyaret ettiler

japonya-manset.jpeg

DEM Parti’li Beştaş ile Parlak Japonya-Kürdistan Dostluk Derneği’ni ziyaret etti.

japonya4.jpeg

Ayrıca eski savunma bakanı ve Başbakan özel danışmanı ile de görüşme gerçekleştiren DEM Parti Milletvekili Meral Danış, sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu: “Japonya’da görüşmelerimiz devam ediyor. Önceki dönemlerde milletvekilliği ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kobayashi ve Japon/Kürt Dayanışma Koordinasyon grubu ile yemekte bir araya geldik. Ortadoğu ve güncel gelişmeleri değerlendirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.”

Temasları Parlak duyurdu

japonya2.jpeg

Hakkari Milletvekili Vezir Parlak ise şu paylaşımı gerçekleştirdi: “Erzurum milletvekilimiz Meral Danış Beştaş’la birlikte yürüttüğümüz Japonya temasları çerçevesinde, Kürtlerin en yoğun yaşadığı yer olan Saitama Eyaleti valisi Sayın Ono Motohiro’yu ziyaret edip görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.