Diyarbakırlı Vekil Kepoğlu’ndan yerel seçim talimatı: Tek tek anlatın, gönüllere dokunun!

Diyarbakırlı Vekil Kepoğlu’ndan yerel seçim talimatı: Tek tek anlatın, gönüllere dokunun!
Ak Parti’nin Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanlığı’na atanan Ender Karahan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, teşkilata; yerel seçim çalışmalarında gece gündüz sahada olmaları, hükümetin hizmetlerini, yapacaklarını tek tek anlatmalarını ve gönüllere dokunmaları talimatını verdi.

Damla TÜRK

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’na atanan Ender Karahan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kepolu Ataman, Ender Karahan ve yönetimini tebrik edip başarılar diledi.

“Hizmetleri sahada tek tek anlatmamız lazım”

Burada konuşan Diyarbakır Milletvekili Kepoğlu, yerel seçim için çok çalışılması gerektiğini ifade etti.  Halkla içi içe olmalarının büyük önem arz ettiğini kaydeden Kepoğlu, “Biliyorsunuz önümüzde 2024 Mart ayında belediye seçimleri var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu seçimlere hazırlanırken ana kademe, kadın kolları,  gençlik kolları ve mahalle başkanları ile teşkilat olarak gece gündüz sahalarda olacağız. Gönüllere girmeye gayret edip aziz vatandaşlarımızın dert ve sorunlarını dinleyip insan odaklı çözüm yollarını ve partimizin yaptığı hizmetleri ve yapacaklarını sahada tek tek anlatmamız lazım” dedi.

“Kardeşlerimizin acılarını iliklerimize kadar hissediyoruz”

Ataman'ın ziyaretinde Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan da bir konuşma yaparak şunları söyledi; “İsrail yönetiminin günlerdir Gazze'de Müslüman Filistinli mazlum kardeşlerimize bir terör örgütü gibi bombalarla yaşlı, genç, çocuk, bebek ve kadınlara saldırıp bir vahşet yaşatıyor. Şehitlerimize Allah' tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı vahşetini ve soykırımını kınıyoruz. Kardeşlerimizin acılarını iliklerimize kadar hissediyoruz” dedi.

“Gönlüne girip gönüllere dokunacağız”

Yerel seçimlerle ilgili olarak da Karahan, “2024 yerel seçimlerinde geçmişte olduğu gibi ilklere imza atan bir Yenişehir teşkilatı olarak inşallah belediye başkanlığını kadın kollarımla, gençlik kollarımızla, ana kademe ve partinin mihenk taşı olan mahalle başkanlarımızla sürekli hep sahada olacağız. Sizin de ilgi alaka ve desteğinizle bir takım ruhuyla çalışıp feraset sahibi aziz milletimizin hizmetkârı olacağız. Gönlüne girip gönüllere dokunacağız. Kapı kapı dolaşıp varsa küskün ve dargın olan vatandaşlarımızı da partiye kazandırmak adına hane ve esnaf ziyaretleri yapacağız. Katılım sağlayan Yenişehir ilçe belediye meclis üyelerimiz kadın kolları başkanımız Gülşen Bünül, Gençlik Kolları Başkanımız Enes Çimen,  ana kademe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Soru ve cevap şeklinde bir müddet devam eden ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.