Ensarioğlu: Ulu Cami dururken, merkez camisine gitmem

Ensarioğlu: Ulu Cami dururken, merkez camisine gitmem
İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı camiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, “Tarihi Ulu Cami dururken merkez camisine gitmem.

AMİDA HABER- İYİ Parti Diyarbakır’da örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Lice ve Çınar ilçe örgütlerinin kongreleri yapıldı. 2. Olağan kongrede Lice’de Zehra Erkuş, Çınar’da ise Ali Kanevi yeniden güven tazeledi. Lice ve Çınar kongrelerine İYİ Parti İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, il yönetimi, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

iyi-parti.jpg

Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretine gönderme

Kongrede kısa bir konuşma yapan Ensarioğlu, 2023 seçimlerinde iktidar olacaklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti sırasında açılışını yaptığı Merkez Camisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Merkez Cami’sine gitmem

Ensarioğlu, “Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı fırtınalı bir havada yapa yapa muhtar evinin açılışını yaptılar. Daha sonra mitingde inşaatı bitmemiş Merkez camiinin açılışını yaptılar. Elhamdülillah halkımızın çok büyük çoğunluğu Müslüman’dır. Bizde gücümüz yettiğince Allah'ın emirlerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz Merkez Camii Dağkapı civarında yapılıyor. Ben Dağkapıya gitsem 5. Haremi şerifimiz olan Ulu Camii dururken merkez camiinde namaz kılmam. Hem sevabı çok hem de manevi huzuru var. O bölgede cami ihtiyacı yokken, halkımıza direk dokunabilecek başka yatırımlar yapılamazmıydı? Şeklinde tepki gösterdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.