Fatih Erbakan: Diyarbakır’da Temsan’ı Erbakan Hoca kurdu

Fatih Erbakan: Diyarbakır’da Temsan’ı Erbakan Hoca kurdu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Samsun’da vatandaşlara hitap eden Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan, “Muş’ta şeker fabrikasını, Diyarbakır’da Temsan, Gerede’de Gerkonsan’ı Erbakan Hoca kurdu diyorlar” dedi.

AMİDA HABER - YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun ziyaretleri kapsamında Vezirköprü ve Ladik ilçelerinin ardından Kavak ilçesine ziyarette bulundu. İlçe parti binası önünde vatandaşlarla selamlaşan Erbakan, Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da büyük oy oranı artışları yaşadığına dikkat çekti.

erbakan2.jpg

Parti binası önündeki kürsüden vatandaşlara seslenen Erbakan, yapılacak genel seçimlere YRP’nin çok ciddi bir aktör olarak gireceğini söyledi.

Konuşmasında bir önceki dönem gerçekleşen yerel seçim sonuçlarına değinen Erbakan, YRP’nin Türkiye geneli yüzde 7 oy oranına ulaştığını ve Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi olarak Türkiye’nin 3. büyük partisi olduğunu belirtti.

'Ladikliler Erbakan Hoca'ya dua ediyor'

erbakan.jpg

Erbakan, katıldığı buluşmalarda babası Necmettin Erbakan'ın başbakanlığı döneminde yaptığı icatlarla vatandaşların hala dualarını aldığını söyleyerek, “Rahmetli Erbakan Hocamızın Milli Görüş tarihinde ülkemize, milletimize yaptığı hizmetleri hatırlayarak verdi. Ladikliler halen daha çimento fabrikasını anlatıyor, Erbakan Hoca'ya dua ediyor. Emekli ile karşılaşıyoruz Erbakan Hoca'ya dua ediyor. ‘Bizim maaşımıza yüzde 320 maaş zammı yaptı’ diyor. Türkiye’nin dört bir yanında bu şekilde karşılanıyoruz. Muş’ta şeker fabrikasını, Diyarbakır’da Temsan, Gerede’de Gerkonsan’ı Erbakan Hoca kurdu diyorlar. Bir başka yerde memurla karşılaşıyoruz, ‘Biz memuriyet hayatımızda en büyük maaş zammını Erbakan Hoca döneminde aldık’ diyorlar. Yüzde 200 maaş zammı aldıklarını belirtiyorlar. Dolayısıyla tüm bunlar seçimlerde Yeniden Refah Partimizin aldığı oyda etkisi oldu” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum