HÜDA PAR Sözcüsü: ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çıkanlardan Allah razı olsun!

HÜDA PAR Sözcüsü: ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çıkanlardan Allah razı olsun!

Kaynak:Haber Merkezi

HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, “İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasında biz dahil her kimin emeği varsa Allah onlardan razı olsun” dedi.

AMİDA HABER - HÜDA PAR Sözcüsü Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’de düzenlediği basın toplantısında kadına yönelik şiddeti ele aldı. İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması ile ilgili eleştirilere yanıt veren Serkan Ramanlı, “Hem biz, hem bu meselede kalem oynatan, içine düştüğümüz felaketin artık son bulmasını isteyen kadına şiddeti önlemek adına Batı’dan ithal, arkaik, çürümüş idelolojileri ile sapkın anlayışları dağıtmaya çalışan ve bu anlayışları toplum içerisinde yaymaya çalışan İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasında biz dahil her kimin emeği varsa Allah onlardan razı olsun” dedi.

istanbul.jpg

‘Komisyon kuralım’

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için komisyon kurulması önerisinde bulunan Ramanlı şunları söyledi: “Kadına yönelik şiddeti önleyebiliriz, bizim medeniyetimiz, medeniyet kültürümüz buna uygundur. Kadına yönelik şiddeti araştıralım dediğimizde topuklayıp kaçanlar, kör sağır numarası yapanlar, bunun üzerinden tepinmeyi de bir maharet olarak görüyor. Hodri meydan bugüne kadar kadına yönelik şiddeti ağzında bir sakız gibi çiğneyenler gelin bir komisyon kuralım, kadına yönelik şiddetin sebepleri üzerinden bir araştırma yapalım.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum