Kılıçdaroğlu: İkinci tura kalmayacak!

Kılıçdaroğlu: İkinci tura kalmayacak!
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ikinci tura kalmayacağını, birinci turda biteceğini açıkladı.

AMİDA HABER - Kılıçdaroğlu, Fox TV’nin canlı yayınında soruları yanıtladı. Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, seçimin ilk turda biteceğini belirterek, “İkinci tura kalmayacak” dedi. İktidarın seçim konuşmalarını “ürkütücü’ bulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, herkesi sandığa oy kullanmaya çağırdı. Kılıçdaroğlu, “Çünkü bu seçim sıradan bir seçim değil. Ya demokrasiyi getireceğiz ya da demokrasiyi tarihin çöp sepetine atacağız” dedi.

Seçim güvenliği

Kılıçdaroğlu, oy kullanılacak merkezlerde gönüllü avukatlarının bulunduğunu hatırlatarak seçim güvenliği ile ilgili şunları söyledi: “Bu seçime ilk kez bu kadar gerçekten ciddi bir çalışmayla yaklaştık ve bu çalışmayı 1.5 yıllık süre sonunda tamamladık. Partimizde özel çalışmalar yapıldı, eğitimler verildi, denemeler yapıldı. Sonucu bize bildirin dendi. Tam 4 kez deneme yapıldı. İlk kez bu kadar ciddi hazırlık yaptık. Bizim dışımızda ittifak ortaklarımızın da hazırlıkları var.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.