Kılıçdaroğlu: Kürtlere terörist muamelesi yapılıyor

Kılıçdaroğlu: Kürtlere terörist muamelesi yapılıyor

Millet ittifakının –Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Şuan milyonlarca Kürde terörist muamelesi yapılıyor” dedi.

AMİDA HABER- Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Kürtler” başlıklı bir video çekerek sosyal medyada paylaştı.

Türkü ile Kürdü kardeş yapan kader var.

Kılıçdaroğlu videolu mesajında, “Sevgili halkım, son zamanlarda ne zaman seçim konuşsak, saray ne zaman seçimi kaybedeceğini görse Kürtlere toplu bir yaftalama, terörist muamelesi durumu başlıyor. Gerçekten de bu utanç verici. Şuanda milyonlarca Kürde terörist muamelesi yapıyor. Her gün durmadan. Her gün milyonlarca lirayı sosyal medya trollerine harcıyorlar. O troller bana hakaret edebilmek adına Kürtlere terörist muamelesi yapıyorlar. İnsanımızı devlete yabancılaştırıyorlar. Ne için, üç beş oy için. Gerçekten de utanmıyorlar. Bay Kemal’e iftira atacaklar diye milyonlarca insanın hasiyeti ile oynanır mı?.

'3-5 oy için kardeşliğimize zarar verilmesine izin vermeyeceğim'

Sevgili halkım, siz bu yaptıkları seçim propagandasına sakın kanmayın. Kardeşlik hukukumuzu unutmayın, Türkü ile Kürdü kardeş yapan kader var. Kader bizi bir araya getirdi. Kader bize kardeş olun dedi. Kader bizi Çanakkale’de, Sakarya’da ve Dumlupınar’da koyun koyuna yatırdı. Kardeş sevgisi gibi derin bir sevgi yoktur. Yüzyıllardır beraber kaldık, beraber yaşadık, hiçbirimiz yolumuza yalnız gitmedik, gidemedik. 3-5 oy için kardeşliğe zarar vermesine asla ve asla izin vermeyeceğim. Az kaldı” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.