‘Kılıçdaroğlu’na oy vermem’ diyen Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa etti

‘Kılıçdaroğlu’na oy vermem’ diyen Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa etti
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini söyleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti. Vedalaşmak için Akşener’den randevu isteyen Ağıralioğlu veto yedi.

AMİDA HABER- Altılı Masa'daki aday belirleme süreci ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sert söylemlerde bulunan İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Görüşme gerçekleşmeyecek

Bu gelişmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu görüşmenin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Zorlu ''istifa tek taraflı bir karar verme usulüdür. Genel Başkanımızla bir görüşme gerçekleşmeyecek'' açıklamasında bulundu.

Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız

22 Mart'ta Meclis'te basın açıklaması yapan Ağıralioğlu, "Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına değil, adaylığının dayatılmasına karşıyız. HDP aday çıkarmayacağını açıkladı. Söylüyorum ki HDP'nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.