MHP’li kadın vekile yakışmayan sözler

MHP’li kadın vekile yakışmayan sözler

MHP Milletvekili Arzu Erdem, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na ağza alınmayacak şekilde hakarette bulundu. Cuma İçten ve İlhami Işık hakaretlerde bulunan Erdem’e sert tepki gösterdi.

AMİDA HABER- MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki topladı. Erdem şu paylaşımı yaptı, ”Bak küçük adam Ahmet Davutoğlu; sana küçücük bir tavsiye : “İlla köpek olacağım diyorsan sadakati ögren havlamayı değil. Devlet Bahçeli demeden önce de milyon kez düşün!!!” ifadelerini kullandı.

İçten ve Işık'tan sert tepki

Erdem’in bu ifadelerine Gelecek Partililer sert tepki gösterdi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun iki danışmamından sert tepki geldi.

'Bak kadın'

Eski Diyarbakır Milletvekili ve Davutoğlu’nun daşınmanı Cuma İçten, ”Bak Arzu Erdem, senin gibi değerlerden yoksun kişiler ile TBMM üyesi olmaktan utanç duyuyoruz. Kadın dediğin zarif ve nezaketli olur. Milletvekili dediğin başbakanlık yaparak hizmet edene saygılı olur. İşte sizin gibi sözde siyasetçilerin kalitesi ve üslubu bu! Başka kapıya” tepkisini gösterdi.

'Terbiyesiz insan'

Davutloğlu’nun başdanışmanı İlhami Işık ise şu paylaşımı yaptı, ”Terbiyesiz insan. İğrenç bir dil bu” sözleriyle Erdem’i eleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.