Özgür Özel’in ‘Kürt’ açılımına Bahçeli’den sert yanıt

Özgür Özel’in ‘Kürt’ açılımına Bahçeli’den sert yanıt

Kaynak:Sosyal medya

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz” sözlerine yanıt verdi.

AMİDA HABER- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkez binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'e sert tepki

Özgür Özel’in “Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz” sözlerine yanıt veren Bahçeli şunları söyledi:

Bu ifadeler yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır. DEM’lenen CHP Milli güvenliğe zarar vermekte, demokrasimize leke sürmekte ve milli birlik ve beraberliğimizi kundaklamaktadır. Terörist Demirtaş ile ziyaretçi kuyruğuna girenlerin, profili çeşitlenen soroscu siyasi geleceğini Kavala’ya bağlayanlar ne milliyetçilikten nede milli onurundan söz etmeleri söz konusu değildir" dedi.

Mersin'de halay

Mersin'de halay çeken ve slogan atan gençlere tepki gösteren Bahçeli, "Mersin'de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır'ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM'li hainler şımarıklarının hain sonucuna inşallah katlanacaktır" diye konuştu.

Sokak hayvanları yasası

Sokak hayvanları konusunda da açıklama yapan Devlet Bahçeli, "Türk milleti hayvanları sever. Köpeklere karşı yapılacak bir yanlışın da önüne geçer. MHP üstüne düşeni yapacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.