Gazeteci Merdan Yanardağ’dan şok iddia: Kılıçdaroğlu’na suikast yapacak grup geldi

Son dakika: Gazeteci Merdan Yanardağ, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Yanardağ, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast iddiasında bulundu.

AMİDA HABER- Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak tarihi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitledi. Seçime sayılı günler kala gazeteci Merdan Yanardağ gündemi değiştirecek bir iddia ortaya attı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yanardağ, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast iddiasında bulundu.

'Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yaptılar'

Merdan Yanardağ’ın çok tartışılacak paylaşımı şöyle, “Türkiye'nin siyasal ve toplumsal yaşamını derinden etkileyecek önemli bir olayı, -geç bir saatte de olsa- kamuoyu ile paylaşmak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kaynağıma güvendim. Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast yapacak bir grubun Gürcistan'a Türkiye'ye girdiği belirtiliyor” iddiasında bulundu.

Yanardağ hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Ceza Kanunu'nun 217/A Maddesi'nde düzenlenen “Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma” suçundan dolayı Yanardağ hakkında re'sen soruşturma başlattı. Merdan Yanardağ “şüpheli” sıfatıyla ifadesi alınmak üzere savcılığa çağırıldı.

Yanardağ, kaynağına güvendiği için bunu açıkladığını söylemişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri