Kemal Kılıçdaroğlu: TSK göz bebeğimizdir

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK hakkındaki sözleri için “Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir” dedi.

AMİDA HABER - Katıldığı bir televizyon programında “TSK, 15 köylüyü helikopterden attı, köyleri yaktı, bombaladı” diyen Sezgin Tanrıkulu’na partinin genel başkanı da sahip çıkmadı.

Kısa yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışına katıldı. Burada gazetecilere açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sezgin Tanrıkulu'nun sözleri soruldu. Kılıçdaroğlu, “Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir” demekle yetindi.

Sakık'tan tepki

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerini sosyal medya hesabından alıntılayarak, “Roboski aileleriyle helalleşeceğiz, Roboski katliamını aydınlatacağız, Adaleti sağlayacağız!Kemal Kılıçdaroğlu’… Biz de bu yalanlarla yüzleştik. Partine yalan söyledin, seni destekleyenlere yalan söyledin, bu halka yalan söyledin!” (Haber Merkezi)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri