Amedsporlu Yunus Tarhan hocasını unutmadı

Amedspor’un, 24 Erzincanspor’la deplasmanda oynadığı maçta ilk 11’de görev yapan ve 84 dakika boyunca sahada kalan Yunus Tarhan, kendisini yetiştiren ilk antrenör olan Müslüm Doğan’a vefasını gösterdi.

AMİDA HABER- Futbola ilk başladığı yer olan Diyarbakır DSİSpor’dan hocası olan Doğan’ı ziyaret eden 20 yaşındaki genç futbolcu, bugünlere gelmesinde başarılı hocanın önemli payı olduğunu ifade etti.

Diyarbakır İnter’le Türkiye ikinciliği yaşayan ve bölgenin en başarılı alt yapı hocaları arasında gösterilen Müslüm Doğan da Yunus Tarhan’a gösterdiği vefa için teşekkür ederek, yetiştirdiği futbolcuların önemli kulüplerde forma giymesinden mutluluk duyduğunu kaydetti.

Bağlar Kaymakamına ziyaret

Öte yandan Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, başarılı futbolcuları makamında kabul ederek gösterdikleri büyük başarıdan dolayı tebrik etti. Takımı yakından takip ettiğini ifade eden Kaymakam Pendik, aynı inanç ve azimle devam etmeleri halinde ileride çok iyi futbolcular olacağına olan inancını dile getirdi.

Gençlere, spor ile eğitimi bir arada götürmeleri tavsiyesinde bulunan Pendik, ”Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Ülkemizin de şehrimizin de sizlere ihtiyacı var” mesajını verdi.


Ziyaretin sonunda Diyarbakır İnter Spor Kulübü yönetimi tarafından Kaymakam Pendik’e plaket takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri