3. Lig'de neler oluyor? Batman Petrolspor'a kumpas mı kuruluyor?

3. Lig'de neler oluyor? Batman Petrolspor'a kumpas mı kuruluyor?

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ligin son haftasında kendi evinde Elazığspor’u konuk edecek olan Eynesil Belediyespor, maça çıkmama kararı aldı. Bu karar lider Batman Petrolspor’un şampiyonluğunu tehlikeye soktu.

AMİDA HABER – TFF 3. Lig 2. Grup’ta 57 puan ile lider olan TPAO Batman Petrolspor, 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak. Batman Petrolspor ligin son haftasında şampiyonluk maçına çıkarken, şok edici bir gelişme yaşandı. Grup’ta Batman Petrolspor’un 2 puan gerisinde olan ve 2. sırada yer alan Elazığspor Eynesil Belediyespor’a konuk olacaktı. Ancak Eynesil Belediyespor ligde kalma ihtimalinin olmadığını açıklayarak, Elazığspor maçına çıkmama kararı aldı. Elazığspor bu nedenle maça çıkmadan 3 puanı garantilemiş olacak.

Kulüp başkanı kararı açıkladı

batman-petrolspor2.jpeg

Maça çıkmama kararını Eynesil Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Göleli kamuoyuna duyurdu. Göleli, “Matematiksel olarak ligde kalma ihtimalimiz olmadığı için maça çıkmama kararı aldık” açıklamasında bulundu. Kararın duyurulmasından sonra Batmanlı taraftarlar karara tepki gösterdi. Sosyal medyada “3. Lig’de şike var. Elazığspor siyasi lobiyi kullanarak bu kararı aldırttı” şeklinde tepkiler yağdırdı. Bir çok taraftar "Batman Petrolspor'a kumpas mı kuruluyor?" diye sordu. Karara bir tepki de Giresun basınından geldi. Eynesil Belediyespor’un maça çıkmaması durumunda ligde “şaibe” iddialarının havada uçuşacağı belirtildi.

batman-petrolspor3.jpeg

Batman maçı kazanırsa şampiyon olacak
Batman Petrolspor deplasmanda Turgutluspor karşısında galip gelmesi durumunda 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olacak.

Maç dev ekrandan izlenecek

batman-petrolspor.jpeg

Batman Valiliği yaptığı duyuruda Batman Petrolspor’un şampiyonluk maçının valilik önünde dev ekrandan izlenebileceğini açıkladı. Batman Petrolspor maçı saat 15.00’te başlayacak. Batman puan kaybederse Elazığspor şampiyon olacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum