Ak Partili vekillere tepki: Bahçeli kadar olamadınız

Ak Partili vekillere tepki: Bahçeli kadar olamadınız
TFF’nin Bursaspor’a verdiği ‘ödül gibi cezaya’ tepkiler sürüyor. Yaşananlar karşısında Ak Parti Diyarbakır Milletvekillerinin sessiz kaldığını dile getiren eski Milletvekili Cuma İçten, “Bahçeli kadar olamadınız” tepkisinde bulundu.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Amed Sportif Faaliyetler maçı sonrası Bursaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Organize linç ve ırkçılığı görmeyen TFF önceki gün Bursaspor’u basit nedenlerle PFDK’ya sevk etti. Karşılaşmanın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen saha içinde ve tribünlerde yaşananlar konuşulmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun başdanışmanı Cuma İçten, AK Parti Diyarbakır Milletvekillerinin sessiz kalmasını eleştirdi.

Bahçeli kadar olamadınız

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçten, “ Nedir bu Diyarbekir’in kaderi! 2010 yılında Bursaspor –Amedspor maçında Bursa’da gördüğü tavrın onda birini bile görmediği halde hükmen galip ilan edildi. Ey iktidarın Amid vekilleri! Ey Tff’nin Diyarbakırlı üyeleri! Nedir bu korku! Bir Bahçeli kadar olmadınız!” eleştirisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.