‘Amed şehrim benim sende saklı düşlerim’: O isimde listeye eklendi

‘Amed şehrim benim sende saklı düşlerim’: O isimde listeye eklendi
Diyarbakır’daki Amedspor’un şampiyonluk kutlamalarına saatler kala sürpriz bir sanatçı daha listeye eklendi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta geçen hafta oynanan Menemenspor müsabakasından sonra şampiyonluğunu ilan eden Amedspor 10 yıl sonra 1. Lige yükseldi. Takımın 1. Lige çıkması başta Diyarbakır ve bölge illerinde sevinçle kutlandı.

hazirlik-001.jpg

Hazırlıklar tamamlandı

Şampiyonluk kutlamaları bugün kupa töreni ile taçlanacak. 17. 00’da Diyarbakır Stadyumu’nda yapılacak olan kupa töreni öncesi hazırlıklar tamamlandı. Törene saatler kala, programda sahne alacak sanatçılara bir yenisi daha eklendi.

‘Amed şehrim benim sende saklı tüm düşlerim’

ilkay-akkaya.jpg

Kutlamalar kapsamında 'Amed şehrim benim sende saklı tüm düşlerim' adlı şarkısı ile hafızalarda iz bırakan İlkay Akkaya da uzun süre sonra Diyarbakır’da sahne alacak.

Hangi sanatçılar katılacak?

Şampiyonluk kutlamasında sanatçılar Xero Abbas, Azad Bedran, Pervin Chakar, Bajar, Helim Omeri, Şiyar Berwari, DJ Ramazan Karakaş ve Jehrmar sahne alacak.

amed11.jpg

Amedspor’dan açıklama

Öte yandan Amedspor Kulübü, kupa töreni öncesi taraftarı uyardı. X hesabından yapılan açıklamada, “Kupa Törenimizde havai fişek gösterisi ve ışık gösterimi olacağından, taraftarlarımızın meşale, maytap ve patlayıcı madde gibi malzemeleri stadyuma getirmemelerini, görüntü estetiğinin bozulmaması için önemle rica ederiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.