Amed’in ahı alındı: ‘Batılı’ hakem de Kocaeli’ni kurtaramadı

Amed’in ahı alındı: ‘Batılı’ hakem de Kocaeli’ni kurtaramadı
 Muhabir
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Amedsporla sezonun 4’üncü haftasında iki kırmızı kartla 9 kişi kalarak 3-0 yenilen Kocaelispor, ligin 5. haftasında da yine iki kırmızı kartla 9 kişi kaldığı maçı 2-1 mağlup olarak bitirdi.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in 4’üncü haftasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’ndaki karşılaşmada, iki kırmızı kart görerek 9 kişi kaldığı maçta Amedspor'a 3-0 mağlup olan Kocaelispor’dan skandal açıklamalar gelmişti.

Bu kez hakem 'doğulu' değildi

Amedspor’un farklı yenilgisini hazmedemeyen bazı Kocaelispor taraftarı sosyal medyada hakem Oğuzhan Aksu ve TFF Başkanını hedef göstermişti. Kocaeli basını ve bazı taraftarlar, maçın orta hakemi Oğuzhan Aksu’nun Bitlis doğumlu olmasını hedef göstermişti.

hakem-amedspor.jpg

Ayrıca Kocaelisporlu oyuncu Ahmet Oğuz ise, “Maça neden doğulu hakem atanıyor” şeklinde skandal bir yorumda bulunmuştu.

İki hafta üst üste ikişer kırmızı ve iki mağlubiyet

gxismiyxmaayjzu.jpg

Kocaelispor sezonun 5’inci haftasında kendi sahasında karşılaştığı Manisa FK maçında da, 4’üncü haftada Amedsporla yaşadığı akıbetin aynısını yaşadı.

Manisa maçında da iki kırmızı kart gören Kocaelispor oyuncuları, takımlarını yine 9 kişi bıraktı.

‘Sonunuz diğerleri gibi olur’

amedsporrru.jpg

Kendi evinde 2-1 mağlup olan Kocaelispor maçı sonrası sosyal medya üzerinden birçok Amedsporlu taraftar da, ‘Amedspor’un ahı alındı’ ve ligden düşen Bursaspora atıfta bulunarak, ‘Amedspor'a bulaşmayın, sonunuz diğerleri gibi olur’ paylaşımları yapıldı.

Manisa’dan Kocaelispor taraftarına teşekkür

kocaelispor-manisa.jpg

Öte yandan Manisa FK. Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş’da galip geldikleri maçın ardından, "Kocaelisporlu taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Maç sonrası bizi alkışladılar. Büyük camialar böyle olur. Bu bizi çok mutlu ve onure etti." şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum