Amedspor'da şok gelişme: Karar geri alınmazsa maça çıkmayacak

Amedspor'da şok gelişme: Karar geri alınmazsa maça çıkmayacak

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Pendik maçı öncesi son dakika gelişmesi yaşandı. Iğdır’da oynanacak maç öncesi İl Güvenlik Kurulu taraftar yasağı getirdi. Kulüp Başkanı, kararın kaldırılmaması durumunda sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

AMİDA HABER- TFF 1 Lig’de isteği çıkışı yakalamayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar günü Pendikspor’u konuk edecek. Diyarbakır Stadyum’unda yaşanan zemin sorunu nedeniyle karşılaşma Iğdır’a alındı. Pazar günü saat 16.00’da başlaması planlanan karşılaşma öncesi Iğdır İl Güvenlik Kurulu skandal bir karara imza attı. Güvenlik Kurulu, Amedspor-Pendikspor maçında taraftar yasağı kararı aldı. Beklenmedik karar Diyarbakır’da şok etkisi yarattı. Taraftar ve yönetim Güvenlik Kurulana ateş püskürttü.

Elaldı: Sahaya çıkmayız

2024/05/06/aziz-elaldi.jpg

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Iğdır Güvenlik Kurulu’nun aldığı yasak kararına tepki göstererek, “Biz kesinlikle yasak kararını kabul etmiyoruz. Bu karar düzeltilmezse maça çıkmayacağız” dedi.

‘Amedspor halkın takımıdır’

amedspor-barikat.jpg

Son günlerde bazı taraftar grupları ile ve yönetim arasında yaşanan tartışmalara da değinen Elaldı, “Sosyal medya üzerinden Amedspor’a içerden ve dışarıdan yapılan saldırılar neyse Iğdır’da alınan kararda aynıdır. Herkesin kendini bir şekilde toparlaması lazım. Amedspor halkın takımıdır. Halk bunlara gereken cevabı verecektir. 3-5 kişilik grup bu kulübe zarar veremez, biz buna müsaade etmeyeceğiz. Bu müdahale Amedspor’u yıpratmak ve başarısına engel olmaktır” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum