Amedspor, Bandırmaspor hazırlıklarına başlıyor

Amedspor, Bandırmaspor hazırlıklarına başlıyor
 Muhabir
Amedspor, Kocaelispor galibiyeti sonrası Ersun Yanal’ın oyuncalara verdiği 4 günlük iznin ardından Cumartesi günü top başı yapacak.

AMİDA HABER - Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, 4 haftayı geride bıraktı.

amedspor.jpg

Geçen hafta zemin bozukluğu nedeniyle kendi sahasında oynayamayan Amedspor, Kocaelispor ile Şanlıurfa’da karşılaşmıştı. Ligin ilk galibiyetini 3 gol ile elde eden Amedspor, büyük moral bulmuştu.

Amedspor maç reytingi birinci sırada

reyting.jpeg

Maç sonrası Somera’nın reytinglerini paylaşan Amedspor Basın Koordinatörü Bekir Güneş, “Her maçımız Reyting rekorları kırıyor. Maçlarımız Süper Lig maçlarınının çoğundan daha çok izleniyor. Her maçımız, her transferimiz her açıklamamız gündem oluyor. Amedspor’un bu popülerliği üzerinden kendilerini yeniden gündemleştirmek isteyen bazı siyasiler, yorumcular ve hesaplar olacaktır, oluyor da. Kendilerini muhatap almamızı sabırsızlıkla bekliyorlar. Kusura bakmasınlar çok daha önemli işlerimiz var. Taraftarlarımıza verdiğimiz sözler var. Yeri ve zamanı geldiğinde açıklamalarımızı da yapıyoruz; ama çok bilinçli bir taraftarımız var. Her şeyin çok farkındalar ve çok güzel cevaplar da veriyorlar. Biz hep birlikte Amedsporuz” ifadelerini kullandı.

amedspro2.jpeg

Şampiyonluk iddiasıyla çalışmalarını sürdüren yeşil kırmızılılar antrenmanlara başlıyor.

İki yeni transfer daha

amedspro1.jpeg

Transfer sezonun bitimine az bir süre kala kadrosuna Max Gradel ve Kristijan Lovric’i katan Amedspor, 14 Eylül’de deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı için Cumartesi günü Şehmus Özer Tesisleri’nde çalışmalarına başlıyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.