Amedspor-Bandırmaspor maçı için Bursa devrede: Aman dikkat!

Amedspor-Bandırmaspor maçı için Bursa devrede: Aman dikkat!
 Muhabir
Hafta sonu Bandırmaspor’a konuk olacak Amedspor’da hazırlıklar devam ederken, sadece Amedspor passolig kartı olanların bilet alabilecekleri öğrenildi. Taraftar bu duruma tepkili

AMİDA HABER - Diyarbakır temsilcisi Amedspor Cumartesi günü Bursa ekibi Bandırmaspor’a konuk oluyor. 14 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak maç öncesi önemli bir gelişme yaşandı.

Başka takım passoligi olanlar bilet alamayacak

diyarbakir-stadyumu.jpg

Deplasman yasağının uygulanmayacağı maçta Amedspor taraftarının fazla gelmemesi için Spor Güvenlik Kurulunun ilginç bir yöntemi devreye koyduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, Bandırma ekibinin her Amedspor taraftarına bilet satmayacağı iddia edildi. Karşılaşmada sadece Amedspor passoligi olanlar, misafir tribün bileti alabiliyor, Amedspor dışında başka bir kulüp passoligi olanlar ise bilet alamadığı belirtildi.

Bursa’dan fazla taraftar gelmesi için…

Bir taraftar duruma tepki göstererek, “Mesela benim hem Amedspor hem de Galatasaray passolig kartım var. Misafir tribünden bilet almaya çalıştım ancak alamadım. Amedspor sadece 2 aydır passolige tabi. Bu nedenle Amedspor taraftarlarının yarısından fazlasının önceki sezonlardan alınmış başka kulüp passoligi var. Amaç, Bursa’dan çok taraftar geleceği için Spor güvenlik kurulu mümkün olduğunca az Amedsporlu gelsin istiyor. Ayrıca başka takım passoliginizi iptal ettirseniz bile, İptal ettikten sonraki 10 gün boyunca, yine başka takım bileti alamıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum