Amedspor Barikat grubu: Bizi alkışlamak yerine hedef gösteriyorlar

Amedspor Barikat grubu: Bizi alkışlamak yerine hedef gösteriyorlar
Amedspor'un taraftar grubu Barikat, bazı kesimlerin kendilerini hedef gösterdiği için idman ziyaretini iptal ettiklerini duyurdu. Taraftar grubunun açıklamasından sonra Amedspor Kulübü de yazılı bir açıklama yaptı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da, Amedpor’un taraftar grubu Barikat, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İsim vermeden bazı kişilere tepki gösterilen açıklamada, “Dün akşam duyurusunu yaptığımız idman ziyaretimiz iptal olup bu akşam saat 19.00’da takımın yemek yiyeceği restorana ziyaretimiz olacaktır. Program değişikliğimizin sebebi ise dün akşam yaptığımız açıklamadan sonra anlam veremediğimiz şekilde bazı moron şahısların manipülasyon çabasıdır. Amedspor için mücadele ettiklerini iddia eden bir grup, bizlerin desteğini alkışlamak yerine baltalama çabasına girdiler. Bizleri şiddet sebebi görenlerin korkularına anlam vermekte güçlük çekmekteyiz. Bahse konu bu grup, geçtiğimiz sezon Amedspor armalı pankartımızı stattan çıkardılar, Bursaspor maçında koreografi çalışmalarımızı sabote ettiğini hatırlatmak isteriz. Değerli taraftarlarımız, bizlerde sizler kaar bu saçma olaylardan bıkmış bulunmaktayız. İki düşman takımın düşman grupları gibi bizleri karşı karşıya getirmeye çalışanların amacına hizmet etmeyeceğiz. Bu halkın her ferdi öz kardeştir, kimsenin bunu bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Kendi menfaatleri için gençleri galeyana getirenlerden hesap soracağımızı belirtiriz” ifadelerine yer verildi.

Amedspor’dan açıklama

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Amedspor Kulübünden kısa bir açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada, “Basına ve Kamuoyuna Amedspor sevgisi sınırları aşmış ve on milyonlarca taraftarıyla bu alanda en güçlü takımlardan olmuştur. Amedspor halkın takımıdır ve hiç kimse Amedspor’dan üstün değildir. Tüm taraftarlarımızı ve taraftar guruplarımızı sahiplenmekte olduğumuzu, bununla beraber herhangi bir yöneticimizin hedef gösterilmesini kabul etmediğimizi herkesin bilmesini isteriz” denildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.