Amedspor Başkan adayından son dakika açıklaması

Amedspor Başkan adayından son dakika açıklaması
Amedspor’un 4 Haziran tarihinde yapılacak kongresinde aday olduğunu deklere eden iş insanı Nedim Şimşek’ten son dakika açıklaması geldi.

AMİDA HABER- Bu sezon Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor camiası, 4 Haziran tarihinde yapılacak kongreye kilitlendi. Kongrede aday olacağını deklere eden iş insanı Nedim Şimşek’ten önemli bir açıklama geldi.

whatsapp-image-2024-05-29-at-20-08-45.jpeg

Şimşek: Her türlü karara saygı duyacağım

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şimşek, “Değerli Amedspor taraftarları, Amedspor’umuzun alınan kongre kararından sonra başkanlık adaylığımı Yüksek İstişare Kuruluna açıklamış ve çıkacak olan her türlü karara saygı duyacağımı ifade etmiştim. Yüksek İstişare Kurulunun kararıyla kulüp başkanlığına seçilen Aziz Elaldı ağabeyime ve oluşacak Yönetim Kuruluna şimdiden başarılar diliyor, kulübümüzün her zaman destekçisi olacağımı belirtiyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-05-29-at-20-08-43.jpeg

Aziz Elaldı kararını değiştirdiğini açıklamıştı

Mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın adaylıktan çekilmesiyle iş insanı Nedim Şimşek ile Ali Rıza Yıldırım aday olduklarını açıklamıştı. Ancak bugün Amedspor Yüksek İstişare Kurulu önemli bir karara imza attı. İstişare Kurulu mevcut başkanın kongrede aday olacağını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.