Amedspor Başkanı hasta yatağından seslendi: Rica ediyorum..

Amedspor Başkanı hasta yatağından seslendi: Rica ediyorum..

Kaynak:Haber Merkezi

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, Boluspor maçı öncesi hastaneden taraftarlar için bir mesaj gönderdi. Elaldı, “Haftalardır Diyarbakır’dan uzak bırakılan takımımızı büyük bir coşku ile destekleyelim” dedi.

AMİDA HABER - Amedspor Kulübü, 21 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Boluspor maçına kilitlendi.

36292.jpg

Maç öncesi Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı yaptığı yazılı bir açıklamada taraftarlara seslenerek, tribünleri doldurmalarını istedi.

Elaldı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“13 Eylül Cuma günü İzmir’de geçirdiğim trafik kazası sonrası “geçmiş olsun” dileklerini ileten Türkiye Futbol Federasyonuna, değerli spor kulüplerimize, siyasi parti temsilcilerimize, STK temsilcilerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sağlığıma ilişkin endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. İzmir’de tedavi sürecim devam ediyor.

Yarın oynanacak Boluspor maçımızda taraftarlarımızdan rica ediyorum takımımızı yalnız bırakmayalım. Amedspor taraftarlarının yarın tek gündemi Amedspor olmalıdır. Haftalardır Diyarbakır’dan uzak bırakılan takımımızı büyük bir coşku ile destekleyelim. Stadımızı tıklım tıklım doldurarak şampiyonluk ateşini harlayalım.

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.