Amedspor Başkanı herkese teşekkür etti, ona etmedi: Taraftar uyardı

Amedspor Başkanı herkese teşekkür etti, ona etmedi: Taraftar uyardı
Amedspor’un Diyarbakır Stadyumunda yapılan şampiyonluk kutlamaları ve kupa töreni sırasında konuşma yapan kulüp başkanı Aziz Elaldı’nın Demirtaş’ı unutması taraftarın tepkisini çekti.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta geçen hafta oynanan Menemenspor müsabakasından sonra şampiyonluğunu ilan ederek tarihi bir başarı yakalayan Amedspor 10 yıl sonra 1. Lige yükseldi.

Şampiyon Amedspor için kupa töreni yapıldı

kupa12.jpg

Diyarbakır Stadyumu'nda yapılan kupa törenine oyuncuların yanı sıra binlerce taraftar katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kupa töreninde futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı.

Demirtaş TT oldu

Kupa töreni önce Kulüp başkanı Aziz Elaldı, birçok kişiye teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Ancak taraftarların hatırlatması üzerine Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Demirtaş’a teşekkür ederken, bu durum sosyal medyanın da gündeminde TT oldu.

gns8b-kxyaaldbb.jpeg

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı kupa töreninde CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Amedspor Başkanı Elaldı konuşmasında Edirne cezaevinde tutuklu bulunun HDP eski eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş’a teşekkür etmeyince binlerce kişi aynı anda ‘Selo başkan’ sloganları attı.

aziz-elaldi-amedspor.jpg

Elaldı ise taraftarın uyarısı sonrası Demirtaş’a da teşekkür etti. Yaşanan bu olay sonrası Demirtaş sosyal medyada TT oldu.

Elaldı, konuşmasının içinde CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a da teşekkür etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum