Amedspor biletlerinde 30 TL farkı!

Amedspor biletlerinde 30 TL farkı!
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig 5. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacak olan Amedspor’un bilet fiyatları netleşti.

AMİDA HABER - TFF Trendyol 1. Lig’in 5. Hafta karşılaşmasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak Amedspor’un maç biletleri satışa çıkıyor. Karşılaşmada ev sahibi için bilet fiyatı 100 TL olarak belirlenirken misafir tribün biletleri ise 130 TL’den satışa sunulacak.

Misafir takım biletleri

ameddd.jpg

Ligi 5. hafta karşılaşmasında cumartesi günü saat 16.00’da Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak Amedspor’un maç biletleri bugün satışa çıkarılacak. Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada, ev sahibi biletleri 100 TL’den, misafir tribün biletleri ise 130 TL’den satılacak.

Bandırmaspor takdir edildi

amedspor.jpg

Bilet fiyatlarının belirlenmesinden sonra Amedspor taraftarları Bandırmaspor’un belirlediği bilet fiyatlarını takdir etti. Ev sahibi ile misafir takım biletleri arasında sadece 30 TL’lik fark, Amedspor taraftarlarını sevindirdi. Karagümrük Amedspor maçında deplasman biletleri 981 TL olarak belirlenmişti. Amedspor taraftarları belirlenen bu fahiş fiyata karşı büyük tepki göstermişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum