Amedspor- Boluspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Amedspor- Boluspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
 Muhabir
Ligde 5 maçta 8 puan toplayan Amedspor, uzun süre sonra kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor’u konuk edecek. Peki Amedspor-Boluspor maçı hangi kanalda, maç canlı verilecek mi? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in iddialı takımı Amedspor taraftarı uzun süre sonra takımının maçını izleyebilecek. Diyarbakır Stadyumunun bakımda olması nedeniyle bir süredir maçlarını başka ilde oynamak zorunda kalan yeşil kırmızılı ekip Boluspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın başlama saati 19.00.

Amedspor taraftarı takımını yalnız bıraktı!

2024/04/07/amedspor4.jpg

Amedspor’un tek hedefi 3 puan alarak ligde iddialı konuma gelmek. Amedspor taraftarı bu maça kilitlendi. Ancak aynı saatlerde Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olması nedeniyle Amedspor taraftarının maça ilgi göstermediği görüldü. Maça saatler kala satılan bilet sayısının 5 bin dolayında olduğu açıklandı.

Bir yanda derbi, diğer yanda Amedspor

2024/04/28/amedspor-001.jpeg

Futbolseverlerin gözü bir yandan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde olacak, diğer yandan dünyanın birçok yerinden ilgiyle takip edilen Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar da maçı canlı izlemek istiyor.

Maç canlı verilecek mi?

amedspor-1.jpg

Amedspor-Boluspor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü?

Maç hangi kanalda?

2024/04/10/amedspor-stadyum-dolu.jpegEn çok soruların sorulardan birkaçı da Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 21 Eylül Cumartesi akşamı oynanacak Amedspor-Boluspor maçı saat 19.00 olarak belirlendi. Maç Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak. Amedspor-Boluspor maçı beIN SPORTS MAX 1 de canlı yayınlanması bekleniyor. TRT Spor’un maçı canlı verip vermeyeceği ise netleşmedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.