Amedspor bu kez Soma’ya çıkarma yapacak

Amedspor bu kez Soma’ya çıkarma yapacak

Iğdır maçından istediği sonucu alamayan Amedspor bu kez, Somaspor maçı için, Manisa’nın Soma İlçesi’ne çıkarma yapacak. Diyarbakır heyeti özel uçakla ilçeye gidecek.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu Somaspor’a konuk olacak. Sezonun en önemli maçı öncesi takımda çalışmalar devam ederken, önemli bir gelişme yaşandı.

amedspor-aziz-elaldi.jpeg

Liste hazırlanıyor

Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Kastamonu’ya benzer bir çıkarmayı Soma’ya yapacaklarını söyledi. Sezonun en önemli deplasmanına STK temsilcileri ve iş insanlarından oluşan bir heyetle Soma’ya gideceklerini belirten Elaldı, listede yer alacaklar ile ilgili çalışmanın devam ettiğini dile getirdi. Elaldı, Soma’dan şampiyonlukla döneceklerini söyledi.

Maçın İzmir’e alınması için ciddi çaba sarf ettiklerini kaydeden Elaldı, Valiliğin bu talebe olumlu yaklaşmadığını, bu nedenle maçın Soma’da oynanacağını söyledi.

amedspor-ziyaretleri.jpeg

Galibiyet olursa, şampiyon

Kastamonuspor’dan 3 puan önde olan lider Amedspor’un Soma maçından galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını altıya çıkacak olan Diyarbakır temsilcisi, büyük olasılıkla şampiyonluğunu ilan edecek.

amedspor-ucusta.jpeg

Amedspor Kastamonu’ya çıkarma yapmıştı

Bu arada geçtiğimiz hafta Aziz Elaldı başkanlığındaki 36 kişilik Amedspor kafilesi Özel uçakla Kastamonu’ya gitmişti. Heyette, Elaldı’nın yanı sıra Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası ve Diyarbakır Barosunun da arasında yer aldığı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve gazetecilerden oluşan 64 kişi de yer almıştı. Kafileye CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’da eşlik etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum