Amedspor- Bursaspor maçı öncesi çirkin paylaşımlar

Amedspor- Bursaspor maçı öncesi çirkin paylaşımlar

Amedspor-Bursaspor maçına saatler kala, Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı ile bazı taraftarlar provokasyon yaratacak paylaşımlar yapıyor. Eski görüntüleri paylaşarak algı yaratmak isteyen Bursa taraftarları Amedsporlu oyuncuları hedef gösteriyor.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden, ligde istediği çıkışı yakalayamayan Amedspor kötü gidişata dur demek için bugün kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor’u konuk edecek. Her iki takımda hazırlıklar sona erdi, gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Ancak karşılaşmaya saatler kala bazı Bursaspor’lu taraftarlar, sosyal medya hesaplarından Amedsporlu oyuncuları hedef gösteriyor, çirkin fotoğraflar paylaşıyor.

TFF ve TRT’yi de hedef gösterdi

Bursaspor’lu bir taraftar, Amedspor-Sakaryaspor’un maçının eski görüntülerini paylaşarak ortamı germeye çalışıyor. Bursaspor Medya adlı kullanıcı yayınladığı videonun altına, “Daha önce yayınlanmayan bir maçta jilet ile sahaya çıkan Amedli futbolcular Bursaspor ile oynayacağı maçta da yayın vermek istemiyor! Amedspor yönetimi bilerek isteyerek maçı yayınlamama kararı aldı. Bunlar dan biri olursa sorumlusu TFF ve TRT'dir! TFF istese maç yayınlanır” yorumu yaparak Amedsporlu oyuncuları hedef gösterdi.

Kardeşliğinizi gösterin

Amedspor’lu bir taraftar ise, “Amedspor’un Bursaspor’la ne husumeti olabilir… Bu bir futbol maçı, geçmişte Diyarbakırspor’la gergin maç oynadılar, o da dünlerde kaldı. Kardeşliğinizi gösterin, öfkenizi değil. Şehirleri 3-5 fanatiğin kurbanı etmeyin. İyiliğin iyilikle karşılanacağını biliyoruz. Öfke kaybettirir!” paylaşımı yaptı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.