Amedspor, Diyarbakır Stadı’nda kupayı kaldırdı: Kutlamalar başladı

Amedspor, Diyarbakır Stadı’nda kupayı kaldırdı: Kutlamalar başladı
Son dakika: Amedspor, 10 yıl sonra şampiyonluk kupasını Diyarbakır Stadı’nda kaldırdı. Şampiyonluk kutlamalarına ortak olan sanatçılar sevilen şarkılarını dile getirdiler.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğa ulaşan Amedspor, zaferin tadını taraftarlarıyla çıkardı. Diyarbakır Stadı’nda yapılan kutlamalara binlerce taraftar katılırken, stadyumda büyük coşku yaşandı. Sahneye ilk olarak sanatçı Jehrmar sahne aldı. Ardından Helim Omeri güzel parçalarıyla taraftarı coşturdu.

Amida Haber ekibi de, tarihi kutlamaları takip etti

c20cc9d6-9ee0-4263-88b9-9f077d01617c.jpg

İşte kutlamaların detayları

Amedspor'un kupa törenini düzenlediği Diyarbakır Stadyumu'na on binlerce kişi akın etti. Kupa törenini bekleyen taraftarlar çalan müzikler eşliğinde eğlendi. Kutlamalar için stadyuma dev bir platform kuruldu.

Havai fişek gösterilerinin yapıldığı kutlamalarda Xêro Abbas, Azad Bedran, Şiyar Berwari, Bajar, Pervin Chakar, Helim Omeri, Jehrmar ve DJ Ramazan Karakaş sahne aldı.

omeri.jpg

Sanatçıların ardından sahneye Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı çıktı.

'Selo başkana selam'

Tarih sayfalarında yer alacak bir gün yaşadıklarını belirten Elaldı, “Biz bu halka bir söz verdik, o sözümüzü yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. İlk önce Bu halk için yola çıktık. Ben burada halkımızın önünde eğiliyorum. Bunu bilsinler ki, bu yaptığımız daha hiçbirşey. Onlar daha yücesine layıktırlar. Bu görevde kaldığımız sürece halka layık olmaya çalışacağız. Şampiyonluk hikayesine başlarken ben ve yönetici arkadaşlarım, işin ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorduk. Bu zorluklarla baş etmek için dostlara ihtiyacımız vardı. Buradan bizle birlikte hareket eden bütün STK ve üyelerine, milletvekillerine, belediye başkanlarımız ve Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Kaya ve ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen sayın Ekrem İmamoğlu’na, sayın Tuncer Bakırhan, Özgür Özel ve arkamızda olan diğer genel başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kalbi ve yüreği ile sürekli yanımızda bulunan Selo Başkana da teşekkür ediyoruz. Baran Durmaz ve Nesih Aktepe’ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun, herkese iyi eğlenceler” ifadelerini kullandı.

Amedspor kupasına kavuştu

Sanatçıların ardından Amedspor’un kupası sahaya getirildi. Amedspor kaptanı Onur Karakabak, şampiyonluk kupasını kaldırdı, oyuncular ve taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Oyuncular eşleriyle sahneye çıktı

kupa1.jpg

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ekibi ve oyuncular, madalyalarını almak için seçtikleri şarkılarla tek tek sahaya çıktı.

Amedspor’un şampiyonluk kupası sahaya getirildi

TFF 2.Lig'den sorumlu Volkan Can önce oyunculara madalyalarını verdi, ardından takım kaptanı Onur Karakabak'a kupayı verdi. Kupayı alan oyuncular büyük bir sevinç yaşadı.

kupa12.jpg

'Amed şehrim benim sende saklı tüm düşlerim'

Kupa töreninin ardından sanatçı İlkay Akkaya sahneye çıktı. Akkaya, futbolcularla birlikte 'Amed şehrim benim, sende saklı tüm düşlerim' şarkısını birlikte söyledi.

Büyükşehir eş başkanları da katıldı

sampiyon1.jpg

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanları Pınar Sakık Tekin ile Abbas Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Demokratik DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Şirin Gürbüz, DEM Parti MYK üyesi İbrahim Akın, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve çok sayıda STK temsilcisi kupa törenini protokolden takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.