Amedspor duyurdu: TFF çim heyeti yeniden gelecek

Amedspor duyurdu: TFF çim heyeti yeniden gelecek
 Muhabir
Amedaspor Kulübü, TFF’nin çim heyetinin Cuma günü Diyarbakır Stadyumu’nda yeniden incelemelere başlanacağını duyurdu.

AMİDA HABER- Yılan hikayesine dönen Diyarbakır Stadyum zeminiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önceki gün heyet gönderdi. Teknik cihazlarla Stadyumda inceleme yapan uzman ekip sabah saatlerinde raporunu hazırlayarak Amedspor ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gönderdi.

'Zemin futbol oynamaya uygun değil'

sok.jpg

Amedspor’u yıkan TFF raporunda şu ifadeler yer almıştı, “Saha zemini mevcut durumu itibari ile oyun akışı ve sporcu sağlığı açısından riskli durumdadır. İlgili zeminde Federasyonumuz tarafından takip denetimleri devam edecek olup, saha zemininin görüntü ve sporcu sağlığı açısından risk taşımaz hale gelmesi için, gerekli tüm bakım çalışmalarının aksatılmadan yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir. Bilgi ve gereğini arz/rica ederiz” denildi.

Amedspor’dan yeni açıklama

ameddd.jpg

TFF’nin raporu ile yıkılan Amedspor yönetimi son dakika açıklaması yaptı. Amedspor tarafından yapılan açıklamada, “18 Ekim 2024 cuma günü saat 10:30da Sn. Sabri Akın tarafından Diyarbakır stadyumu zemin denetimi tekrar yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Amedspor-Pendikspor maçı nerede oynanacak?

Diyarbakır Stadyumundaki bakım nedeniyle Amedspor ile Pendikspor’un 27 Ekim tarihindeki maçının nerede oynanacağı netlik kazanmadı. Önümüzdeki günlerde durumun netleşmesi bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.