Amedspor formaları 1800 TL: Taraftar indirim istiyor!

Amedspor formaları 1800 TL: Taraftar indirim istiyor!
 Muhabir
Amedspor taraftarı üst formanın 1800, şortun da 800 liradan satılmasına tepkili. Taraftar, fiyatlarda indirim istedi.

AMİDA HABER - Amedspor’a olan ilgi her geçen gün artıyor. Sosyal medyada 808 bin takipçiye ulaşan Amedspor, bu sayıyla Türkiye'de en fazla takipçiye sahip beşinci takım sıralamasına girdi. Nisan ayında 600 bin takipçisi olan Amedspor, son dört ayda 208 bin yeni takipçi kazanarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Forma fiyatları yüksek!

amedspor-fiyatlar.jpg

Taraftarlar, Amedspor’u sahada yalnız bırakmadığı gibi, Amedstore mağazalarından alışveriş yaparak da takımlarına desteklerini sürdürüyor. Ancak mağazalardaki artan maliyetler nedeniyle forma fiyatlarının yüksekliği, taraftarların tepkisine yol açtı. Taraftarlar, forma fiyatlarının herkesin ulaşabileceği bir seviyeye indirilmesini talep ediyor. Amedspor formaları 1.800 TL, şortları ise 800 TL’den satılıyor.

‘Bu fiyatlar bizim için çok yüksek’

forma-amedspor.jpg

Amedstore mağazasına alışverişe giden bir taraftar, fiyatların yüksekliğinden yakınarak şu ifadeleri kullandı: “Yeni sezon formaları 1.800 TL’den satılıyor. Fenerbahçe’nin web sitesine baktığımda da aynı fiyatı gördüm. Ancak bu fiyatlar bizim için çok yüksek. Memleketimizin takımına sahip çıkmak istiyoruz, ancak bu fahiş fiyatlar nedeniyle forma alamıyoruz. Benimle aynı durumda olan dört kişi daha vardı. Orada aile kombinesi yapmak istiyorlardı, ancak fiyatlar çok yüksek olduğu için alamadılar. Beş forma 10 bin TL tutuyor, isim yazdırmak istediğinizde ise fiyat daha da artıyor. Fiyatların düşürülmesini talep ediyoruz. Biz halkın takımıyız, sömürgeci kapitalist bir takım olmamalıyız."

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum