Amedspor ‘Hedef Super Lig’ dedi: Peki kombineler ne durumda?

Amedspor ‘Hedef Super Lig’ dedi: Peki kombineler ne durumda?

Kaynak:Sosyal Medya

TFF 1. Lig’de ilk sezonuna hazırlanan Amedspor #HedefSüperLig hashtag’ıyla yaptığı paylaşımda akşam antremanından görüntüler paylaştı.

AMİDA HABER – Amedspor’un sosyal medya hesabı X üzerinden #HedefSüperLig hashtagı ile yapılan paylaşımda, “Akşam antrenmanımızı tamamladık. Antrenmanımızı başkanımız Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyelerimiz de yakından takip etti.” denildi.

1050 kombine bilet satıldı!

Bir başka paylaşımda da kombine satışlarına değinen Amedspor, “20 Temmuz 2024 itibariyle toplam 1050 kombine bilet satıldı! Neden kombine bilet almalısınız?

Kombine bilet, sezon boyunca Amedspor'un tüm iç saha maçlarına giriş imkanı sağlar. Her maç için bilet almakla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca, tek tek maç bileti almaktan daha ekonomik olup, aynı koltukta oturma garantisi sunar ve yer bulma stresini ortadan kaldırır.” ifadeleri kullanıldı.

‘Böyle devam ederse boş tribüne oynayacağız’

azizelaldieeii.jpg

Amedspor daha önce taraftara yaptığı çağrıda, “Her zaman yanımızda olan, bizi sahada ve tribünde destekleyen büyük Amedspor ailesine sesleniyoruz. Sizler olmadan bu yolculuğun ne kadar eksik olduğunu biliyor ve statü gereği amed8spor Passolig kartınız olmadan stadyuma giriş yapamayacağınızı tekrar hatırlatmak zorunda kalıyoruz. Milyonlarca taraftarı olan takımımızın Passolig kayıt sayısı ve kombine satış sayısı bize ve taraftarımızın büyüklüğüne yakışmıyor. Liglerin başlamasına yaklaşık 20 gün kalmışken, kombine ve Passolig kayıtlarımız bu seviyede devam ederse ilk maçımızı boş tribünlere karşı oynayacağız” şeklinde sitemde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.