Amedspor Kadın Futbol Takımı sezona iddialı başlıyor: Hedef şampiyonluk ve görünürlük!

Amedspor Kadın Futbol Takımı sezona iddialı başlıyor: Hedef şampiyonluk ve görünürlük!

Kaynak:Basın Bülteni

9 yabancı ve 7 yerli kadın futbolcu transferi yapan Amedspor kadın futbol takımı yeni sezona iddialı başlıyor. Hedef şampiyonluk ve kadın futbol takımını görünür kılmak.

AMİDA HABER – Trendyol 1. Lig’de 11 Ağustos’ta Fatih Karagümrük ile ilk sezon maçına çıkacak olan Amedspor erkek futbol takımı Türkiye’de gündem olurken, Amedspor kadın futbol takımı da sezona iddialı başlıyor.

Yeni sezon için 9 yabancı ve 7 yerli oyuncu olmak üzere toplam 16 transferi yapan Amed SK Kadın Takımı, 5 transfer daha yaparak sezona 21 kişilik kadroyla başlamayı planlıyor.

2 Ağustos’ta başlayan kampa, 5 oyuncu deneme amacıyla 1. etap kampına dahil edilirken, ayrıca 1. kamp etabı süreci sonunda bu oyuncularla ilgili değerlendirme yapılacağı açıklandı.

'Asıl hedefimiz Kadın Futbol Takımı'nı görünür kılmak'

Amedspor Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş, “Güçlü bir teknik ekip ve güçlü bir takım oluşturduk. Kadın futbol takımının da hedefi elbette ki şampiyonluktur. Ancak asıl hedefimiz, Amedspor Kadın Futbol Takımını daha görünür ve bilinir hale getirerek bugüne kadar elde edilmiş başarıların yanına yeni başarılar eklerken, bölge ve tüm Türkiye’de kadın takımının taraftar kitlesini de büyütmek olacaktır. Yeni sezon başlamadan önce kadın takımını tanıtmak ve desteği artırmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak, zamanı geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız.” dedi.

amedspor-kadin-futbol2.jpg

Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nin tadilatta olmasından dolayı, şimdilik Diyarbakır’daki bir otelde konaklayan Amedspor kadın futbol takımı oyuncuları, yeni sezon için hazırlıklarına devam ediyor.

Hangi transferler yapıldı?

amedspor-kadin-futbolee.jpg

Amedspor Kadın Futbol Takımı’na yeni dahil olan futbolcular Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş ve klüp yöneticisi Bilal Can’ın katılımıyla düzenlenen törende imzalarını attı.

Takıma yeni katılan oyuncular: Annecy Kamdem, Nikolina Plavsic, Maryam Yektaei, Zerda Taşçı, Birsen Bozbal, Bahar Kol, Rabia Göksu Gökçe, Melda Çetin, Gülsüm Çakır, Neslihan Demirdoğan, Büşra Becerikli, Şevin Yarık, Beyza Güngören

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.