Amedspor kafilesi İzmir’de: Süpriz isim karşıladı

Amedspor kafilesi İzmir’de: Süpriz isim karşıladı

Amedspor kafilesini taşıyan özel uçak İzmir’e indi. Teknik heyet ve futbolcular karayolu ile Soma’ya geçecek. Bakkal, 'Maçı alıp döneceğiz' dedi.

AMİDA HABER – TFF 2. Lig Kırmızı grupta sezonun en önemli maçına çıkacak olan Amedspor kafilesi bugün özel bir uçakla İzmir’e uçtu.

Kafileyi sürpriz bir isim karşıladı!

Diyarbakır Havalimanı’ndan saat 10:30’da kalkan Amedspor kafilesini taşıyan uçak İzmir Havalimanı’nda Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve iş insanları tarafından karşılandı.

amedspor-havalimani-002.jpg

Mesut Bakkal: Maçı alıp döneceğiz

Teknik heyet ve futbolcular karayoluyla 28 Nisan Pazar günü saat 15. 00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor maçı için Soma’ya geçecek.

İzmir’de gazetecilerle sohbet eden teknik direktör Mesut Bakkal, “Oyuncularıma güveniyorum maçı alıp döneceğiz” dedi.

amedspor-soma-ucak-001.jpg

Amedspor kafilesinde kimler var?

Amedspor’un kader maçı öncesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası takımın direk olarak Manisa’ya gitmesini sağlamak amacıyla özel uçak kiraladı.

Uçakta Amedsporlu oyuncuların yanı sıra CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Baro Başkanı Nahit Eren, Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 200 kişi eşlik ediyor.

Amedspor kafilesinde yer alan iş insanları ve STK temsilcilerinin bugün İzmir’de konaklayacağı yarın ise maç için Soma’ya geçeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum