Amedspor-Kocaelispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Amedspor-Kocaelispor maçı saat kaçta hangi kanalda?
 Muhabir
Ligde 3 maçta iki puan toplayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, bu akşam Şanlıurfa’da Kocaelispor’u konuk ediyor. Peki Amedspor-Kocaelispor maçı hangi kanalda, maç canlı verilecek mi? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor, Diyarbakır Stadyumunun bakıma alınması nedeniyle bu akşam Şanlıurfa’da Kocaelispor’u konuk edecek. 11 Nisan Stadyumundaki maçın başlama saati 21:00

Amedspor’un bu önemli maçtaki tek hedefi 3 puan alarak taraftarına bir ilki yaşatmak. Amedspor taraftarı Şanlıurfa’da oynanacak maç öncesi bu maça kilitlendi. Yaklaşık 10 bin taraftarın maçı izlemesi bekleniyor.

Amedspor sahasında bakım çalışmaları devam ediyor

amedspor.jpg

Dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle takip edilen Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar da bu akşam oynanacak maçı canlı izlemek istiyor.

Maç canlı verilecek mi?

amedsporrr.jpg

Amedspor-Kocaelispor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü?

Maç hangi kanalda?

En çok soruların sorulardan birkaçı da Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2 Eylül Pazartesi akşamı oynanacak Amedspor-Kocaelispor maçı saat 21:00 olarak belirlendi. Maç Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Amedspor-Kocaelispor maçı beIN SPORTS MAX 1 ve TRT Spor’da canlı yayınlanacak.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.