Amedspor kongreye gidiyor: İşte detaylar

Amedspor kongreye gidiyor: İşte detaylar
Son dakika: Bu yıl 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor kongreye gitme kararı aldı. Yönetimde büyük bir revizyon olacak. İşte ayrıntılar.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta 11 yıl sonra şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Diyarbakır temsilcisi Amedspor camiasında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yeni sezonda mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği konusu netleşti. Yeni sezonda Amedspor yönetiminde kimlerin yer alacağı yapılacak kongre ile netleşecek.

Son dakika gelişmesi yaşandı

amedd.jpg

Takımda sözleşmesi biten ve kalan oyuncularla ilgili belirsizlik devam ederken, Amedspor’un mevcut yönetiminin kongreye gideceği öğrenildi. Cuma günü bir araya gelecek olan yönetim kurulu üyelerinin kongre kararı alması bekleniyor.

Yönetim toplanıyor

aziz-elaldi.jpg

Kulislerde mevcut başkan Aziz Elaldı’nın yeniden aday olmak istediği ancak yönetimde köklü bir revizyonun yapılacağı öğrenildi.

Hedefler belirlenecek

amed-sampiyon-3.jpg

Amedspor’un gelecek hafta yapılması planlanan kongresinden sonra oluşacak yeni yönetim ile önce teknik direktör ardından futbolcu transferleriyle ilgili yol haritasını netleştirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum