Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Arayışımız var

Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Arayışımız var
 Muhabir
Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Narin Gürün cinayeti, transfer ve tadilat çalışmalarının yapıldığı tesislerle ilgili açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER- Milli arayı fırsata çevirmek isteyen Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak. Amedspor kafilesi, Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak maçın hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Aziz Ealdı takımdaki son durumu, transfer sürecini ve ana binadaki tadilat çalışmaları hakkında Amida Haber’e konuştu.

aziz-elaldi.jpg

‘Cumadan itibaren tesislere geçecekler’

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Elaldı, Bandırmaspor hazırlıklarının devam ettiğini, takımda morallerin yerinde olduğunu söyledi.

tesis.jpg

Şehmus Özer Tesisleri’nde devam eden tadilat çalışmaları hakkında da konuşan Aziz Elaldı, tadilatın bittiğini dile getirdi. Elaldı şöyle konuştu, “Yenileme çalışmaları kapsamında tesislerimizi baştan aşağı yenileme kararı almıştık. İki aylık bir çalışma sonucu çok güzel ve kentimize yakışır bir tesis ortaya çıktı. Tadilat nedeniyle oyuncular otelde kalıyordu. Cuma gününden itibaren futbolcularımız tesislere geçecek” dedi.

Narin Güran infiale neden oldu?

2024/08/25/narin.jpg

Narin Güran cinayetinin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Ealdı, “Narin olayı Türkiye’de bir infiale neden oldu. Günlerdir herkes gibi bu konu bizi de derinden etkiledi. Amedspor camiası olarak bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Bu kirli yapının, vahşi cinayeti yapanların ve yardım eden herkesin cezalandırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘Arayışımız sürüyor’

ameddd.jpg

Transfer sürecine de değinen Aziz Elaldı, Teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer komitesinin geçtiğimiz hafta Max Gradel ve Kristijan Lovric ile görüşüldüğünü ve ikilinin Amedspor’a imza attığını söyleyen Elaldı, “Ligdeki hedefimiz belli. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Son olarak bir forvet transferi yapıp süreci tamamlamak istiyoruz. Süper lig deneyimi olan biri de olabilir, yabancı bir forvet de olabilir. Arayışlarımız sürüyor, yakın sürede bunu bitirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum