Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Kolları sıvadık, başlıyoruz

Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Kolları sıvadık, başlıyoruz
Amedspor’un 1. Ligdeki yol haritası belli oluyor. İlk adım Mesut Bakkal ile anlaşma, ikinci adım transfer, üçüncü adım ise kulüp tesisinin elden geçirilmesi. İşte ayrıntılar.

AMİDA HABER- Yeni sezonda Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor camiası, 4 Haziran tarihinde yapılacak kongreye kilitlendi. Mevcut başkan Aziz Elaldı’nın aday olacağı kongre öncesi Amedspor’un yol haritası belli oldu.

whatsapp-image-2024-05-31-at-17-33-33.jpeg

Amida Haber’e konuşan Amedspor’un mevcut Kulüp Başkanı ve 4 Haziran’da yapılacak kongrede aday olan Aziz Elaldı, kolları sıvadıklarını işe başlayacaklarını söyledi.

‘Tabii ki, önceliğimiz Mesut hoca’

Kongreye sürecinin den sonra yapılacak birçok işin olduğunu dile getiren Elaldı, “Mesut hoca bu takımı şampiyon yaptı. Tabii ki, önceliğimiz Mesut hoca olacak. Kendisini kente davet ettik, bugün görüşeceğiz. Görüşmeden sonra durum netleşir” dedi.

whatsapp-image-2024-05-31-at-17-33-42.jpeg

İş yapan bir yönetim!

4 Haziran’da yapılacak kongrede kapsayıcı ve güçlü bir yönetim ile geleceklerini belirten Elaldı, “İş yapan, maddi ve manevi desteğini sağlayan bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Bu konuda hazırlığımızı yapıyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-05-31-at-17-34-05.jpeg

‘Transfer çalışmalarına başladık’

Transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Elaldı, “1. Lig çok farklı bir platform. Oranın zorluklarını biliyoruz. 1. Ligdeki birçok takım ilk 3 için mücadele edecek. Bu ligi iyi analiz etmek ve ona göre program yapmak lazım. Biz şimdiden transfer çalışmalarına başladık” ifadelerini kullandı.

‘Zorlu bir süreç bizi bekliyor’

Kulüp tesislerinin tadilata alınacağını kaydeden Elaldı, “Yan tarafa yeni bir çim saha yapacağız. Oyuncuların kaldığı odalar revize edilecek, mobilya ve yataklar yenilenecek. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ama hepsinin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum